Wandelen

Je loopt er even uit. Uit je huis, weg van de dingen waarmee je bezig bent. Zo neem je al wandelend afstand tot je dagelijkse beslommeringen. En er is onderweg altijd iets te zien, iets te ontdekken. Wie wandelt, verandert.

Wandelen is een ideale manier om je gedachten op een rijtje te zetten, om je hoofd tot rust te brengen. Want de lichamelijke beweging brengt ook je gedachten in beweging. Zo ontstaat er al wandelend (samen pratend of juist in stilte) meer helderheid over wat jou bezighoudt.

Ben je benieuwd naar een wandeling met een ‘zinnig gesprek’? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contactformulier. We spreken een datum, tijd en plek af om samen te wandelen. De afstand stemmen we op jouw mogelijkheden af.

Noorderheide, 22 febr 2022

Samenwerking

Je kunt ook deelnemen aan ‘Samen wandelen, samen delen’ als je liever bij een groepje aansluit. Dit organiseren we in Nunspeet en Vierhouten, in samenwerking met het platform Jouw Laatste Levensfase. Deze wandelingen zijn in de komende maanden gepland op de volgende data:

dinsdag 10 en 24 januari, 7 en 21 februari en 7 en 21 maart 2023.

We starten steeds om 10.00 uur, de locatie varieert.

Meld je hiervoor telefonisch (06-82839953) of via de mail aan: info@zinniggesprek.nl of info@jouwlaatstelevensfase.nl. Je hoort dan waar de wandeling start.